Hos AP&T deltar du i att skapa lösningar som hjälper våra kunder blomstra och gör världen lite bättre. Samtidigt öppnar du dörren till intressanta vägar som leder till både professionell och personlig utveckling.

Hos AP&T kan du växa både som individ och tillsammans. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda många olika spännande utvecklingsmöjligheter, antingen du vill bli bättre på ett specifikt område som du redan brinner för eller prova något helt nytt. Men vi är också tillräckligt små och informella för att alla ska känna sig delaktiga och engagerade i vad vi skapar tillsammans. Vi är både ett litet storföretag och ett stort småföretag.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter två stycken chefer till monteringen i Tranemo.

I rollen kommer du att:

  • Leda, följa upp och utveckla monteringen.
  • Säkerställa att verksamheten arbetar så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål gällande engagemang, kvalitet och leveransprecision.
  • Under de närmaste åren kommer du att fokusera på förbättringsarbete i såväl monteringsprocesser som att utveckla våra rutiner.

Som Assembly Manager på vår fabrik i Tranemo kommer du att jobba i monteringen av hydraulpressar.

Du kommer att ha personalansvar för ca 15 medarbetare och kommer att ingå i ett team med ytterligare fem Assembly Managers. Placering är i Tranemo. Vidare rapporterar du till Workshop Manager på orten.

Kvalifikationer

Vi ser att du har följande kvalifikationer:

  • Eftergymnasial teknisk utbildning
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av produktion eller montering i industri
  • Erfarenhet av att arbeta med olika kvalitets- och förbättringsmetoder/verktyg
  • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
  • Erfarenhet av att leda en grupp
  • Erfarenhet av arbete i en internationell verksamhet är meriterande

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer.  Att coacha andra och bidra till dina medarbetares utveckling driver dig, tillsammans med att nå optimal kvalitet och effektivitet. Du har tidigare visat prov på ledarskap i förändring och är redo för en ny utmaning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder. 

Som anställd på AP&T erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension samt flexibel arbetstid.

Har du frågor om tjänsten – kontakta Morgan Svensson, 010-471 38 90 alt. Morgan.svensson@aptgroup.com

Läs mer om AP&T på  www.aptgroup.com/company/about-apt

Get in touch with AP&T