Till vår organisation i Tranemo söker vi nu en driven och kompetent inköpare som kommer ansvara för inköp inom framförallt större mekaniska komponenter. Hos AP&T deltar du i att skapa lösningar som hjälper våra kunder blomstra och gör världen lite bättre. Samtidigt öppnar du dörren till intressanta vägar som leder till både professionell och personlig utveckling.

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan. Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom. Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matningslösningar, pressverktyg till kompletta liner. Våra kunder återfinns inom Automotive, Ventilation, Vitvaror etc. Vi är ca 450 anställda och omsätter ca 1 miljard. Läs mer om oss på www.aptgroup.com.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att:

  • Utifrån ritningsunderlagen identifiera lämpliga leverantörer i vårt leverantörsnätverk och hantera hela inköpsprocessen från förfrågan till leverans.
  • Säkerställa att leveranser sker så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål.
  • Aktivt delta i tekniska möten både internt och externt
  • Aktivt driva förbättringsarbetet tillsammans med våra leverantörer

Du ingår i en grupp av 10 inköpare som är placerade i våra två enheter i Tranemo och Ulricehamn. Vi arbetar tillsammans och följer dagligen upp våra mål och förväntningar och har skapat ett forum där vi aktivt förväntas delta och förbättra oss och utbyta våra kunskaper och erfarenheter.

Vem är du?
Vi ser att du för rollen har följande kvalifikationer:

  • Eftergymnasial teknisk utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri
  • Erfarenhet av att läsa och förstå ritningsunderlag
  • Erfarenhet av inköp och av att driva förändringsarbete är en stor fördel

Som person är du ambitiös, självständig och flexibel med ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om utveckling, har en positiv inställning och trivs med att ständigt söka alternativa lösningar i ditt dagliga arbete. Du förstår vikten av rätt kvalité till rätt pris och i rätt tid. Vidare är du tydlig i ditt sätt att kommunicera vad du förväntar dig och med ditt engagemang är du delaktig i att driva förbättringar inom inköpsavdelningen.

Vad kan AP&T erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att påverka och utveckla våra arbetssätt och metoder.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Caroline Magnusson på 0703-167953 eller på caroline.magnusson@se.experis.com.

Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Get in touch with AP&T