Vill du utvecklas som medarbetare i ett internationellt bolag med produkter i teknisk framkant? Välkommen till AP&T. Som Tekniskt säljstöd hos oss får du en spännande roll i ett engagerat team där kunden alltid står i fokus. 

En dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter

Som Tekniskt säljstöd på AP&T ansvarar du för att supporta våran försäljning med försäljningsmaterial inom våra produktsegment Automation, Press, Verktyg och kompletta produktions linjer. Du har en viktig roll att på ett säljande sätt beskriva hur våran teknik ger våra kunder fördelar och på så sätt vara en del i att stärka och förtydliga AP&T:s erbjudande.

Detta är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom yrket och vara med på vår resa där vi levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder. Du erbjuds en dynamisk roll med utmärkta möjligheter att utveckla din kompetens inom branschledande teknologi. 

AP&T

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan; Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom. 

Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matnings- lösningar, pressverktyg till kompletta liner. Våra kunder återfinns inom flertalet branscher; bland annat Automotive, Ventilation, Vitvaror etc.

Trots att vi vuxit med rekordfart de senaste åren så kan vi med stolthet säga att vi lyckats behålla den familjära stämning vi haft från start. Som anställd hos oss får du en arbetsplats med god sammanhållning.

För dig som tycker om att hitta på saker utanför arbetstid så har vi en personalklubb som du kan gå med i! Mot en liten summa per tillfälle arrangerar vi roliga aktiviteter och står alltid för halva kostnaden. Med dig som vår nya kollega så kanske just dina favoritaktiviteter blir nästa klubbevent!

Som Teknisk säljstöd blir du en del av säljorganisationen som idag består av ca 25 personer. Rollen innebär ett nära samarbete med Produktchefer, säljare, tekniker och övriga medarbetare inom funktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Ansvara för vården och uppdateringar av våra standard offerttexter.
  • Framtagning av nya offerttexter.
  • Framtagning av presentationsmaterial.
  • Framtagning av produktbeskrivningar.
  • Fota och filma utrustning till vårat säljmaterial.

Bakgrund

Vi ser att du är:

  • Utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från maskinbranschen och kunskap inom plåtformning är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
     

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten som Teknisk säljstöd har du i grunden ett tekniskt intresse och en god förmåga att omsätta teknik i säljande beskrivningar såväl i text som bild. Utifrån tekniska underlag har Du förmågan att både se och beskriva de fördelar våra kunder får med AP&T´s erbjudanden. Som person är du noggrann, lyhörd och flexibel. Du har förmågan att arbeta i ett team med våra kunder i focus.
 

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För frågor eller ytterligare information är du välkommen att kontakta Peder Jungmalm, telefon 010-471 35 24, peder.jungmalm@aptgroup.com 

 

Get in touch with AP&T