Vill du utvecklas som teknisk säljare i ett internationellt bolag med produkter i teknisk framkant? Välkommen till AP&T. Hos oss får du en spännande roll i ett engagerat team där kunden alltid står i fokus. 

En dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter

Som Teknisk säljare för Tooling ansvarar du för utformning, framtagning och försäljning av kundanpassade kompletta verktygslösningar för kundens plåt artikel. Du säkerställer hög affärsmässighet i projekten med en god förståelse för våra kunders behov och bevakar våra konkurrenters erbjudanden med ambitionen att ytterligare stärka och förtydliga AP&T:s erbjudande.

Detta är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom yrket och vara med på vår resa där vi levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder. Du erbjuds en dynamisk roll med utmärkta möjligheter att utveckla din kompetens inom branschledande teknologi. 

AP&T

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan; Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom. 

Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matnings- lösningar, pressverktyg till kompletta liner. Våra kunder återfinns inom flertalet branscher; bland annat Automotive, Ventilation, Vitvaror etc.

Trots att vi vuxit med rekordfart de senaste åren så kan vi med stolthet säga att vi lyckats behålla den familjära stämning vi haft från start. Som anställd hos oss får du en arbetsplats med god sammanhållning.

För dig som tycker om att hitta på saker utanför arbetstid så har vi en personalklubb som du kan gå med i! Mot en liten summa per tillfälle arrangerar vi roliga aktiviteter och står alltid för halva kostnaden. Med dig som vår nya kollega så kanske just dina favoritaktiviteter blir nästa klubbevent!

Du blir en del av säljorganisationen som idag består av ca 25 personer. Du kommer att ha breda kontaktytor, både externt och internt. Rollen innebär ett nära samarbete såväl med tekniker, projektavdelning, inköp, konstruktion, produktion och säljsupport, som med Key Account Managers på våra säljbolag i Europa, USA och Asien.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Kalkylering
  • Framtagning av tekniska lösningar
  • Offertframtagning
  • Kundbesök
  • Förhandlingar

Bakgrund

Vi ser att du är:

  • Utbildad Ingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet. I denna tjänst värderas erfarenhet och kompetens högt.
  • Erfarenhet från fordonsindustrin och kunskap inom plåtformning är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språkkunskaper inom tyska är meriterande.
     

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten som Teknisk säljare krävs hög affärsmässighet och ett genuint tekniskt intresse och kunnande. Som person är du noggrann, lyhörd och flexibel. Du har förmågan att bygga och förvalta långsiktiga relationer med både kunder och kollegor, och arbetar gärna i team. Vidare ser vi gärna att du har goda ledaregenskaper med en förmåga att engagera människor. Du är van att arbeta med hela säljcykeln och kan argumentera för en lösning både ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv.

Tjänsten innebär ca. 50–75 resdagar per år.


Du rapporterar till Product Manager Tooling.

 

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För frågor eller ytterligare information är du välkommen att kontakta Johan Melander, telefon 010-471 39 49, johan.melander@aptgroup.com 

Get in touch with AP&T