Har du ett genuint intresse för mekkonstruktion och en vilja att utvecklas - både kompetens- och karriärsmässigt? Som Tooling Design Engineer hos oss får du en spännande möjlighet att arbeta i varierande projekt mot internationella kunder. Antar du utmaningen?

 

En dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter

Som Tooling Design Engineer kommer du att vara en del av ett team CAD-konstruktörer/verktygskonstruktörer och simuleringskonstruktörer  i Ulricehamn. Du kommer att arbeta med konstruktion av plåtformningsverktyg och mekaniska specialprodukter för tillverkning och montering i vår verksamhet. Missa inte denna möjlighet att utvecklas inom yrket och vara med på vår resa där vi levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder. Du erbjuds en dynamisk roll med möjlighet att utveckla din kompetens inom branschledande teknologi.  Våra kunder befinner sig på kontinenter som Europa, Sydamerika, Nordamerika samt i Asien.

AP&T

AP&T - ett familjärt bolag med världen som spelplan. Vi är ett globalt företag som ligger i absolut teknisk framkant - utan planer på att sakta ner! Med på fyra kontinenter är vi idag världsledande inom några av de många områden vi är verksamma inom.  Våra produkter står för högkvalitativa produktionslösningar inom plåtformning med allt ifrån stand-alone pressar, transfer- och matnings- lösningar, pressverktyg till kompletta liner. Våra kunder återfinns inom Automotive, Ventilation, Vitvaror etc.

Trots att vi vuxit med rekordfart de senaste åren så kan vi med stolthet säga att vi lyckats behålla den familjära stämning vi haft från start. Som anställd hos oss får du en arbetsplats med god sammanhållning och en ledning som verkligen bryr sig om sina anställda.  För dig som tycker om att hitta på saker utanför arbetstid så har vi en personalklubb som du kan gå med i. Mot en liten summa per tillfälle arrangerar vi roliga aktiviteter och står alltid för halva kostnaden. Med dig som vår nya kollega så kanske just dina favoritaktiviteter blir nästa klubbevent!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konstruktion av pressverktyg med hänsyn till pressunderlag, automatisering och kravspecifikation
  • Leverera underlag för produktion och montering
  • Arbeta med avdelningens utveckling och förbättringar

Bakgrund

Vi ser att du har:

  • Maskinteknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå
  • Erfarenhet som verktygskonstruktör och/eller verktygsmakare
  • Kunskap inom mekanik, tillverkning- och produktionsteknik
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Erfarenhet av Catia V5, SolidWorks och god kunskap i Office-paketet är meriterande.

För dig faller det sig naturligt att se möjligheter snarare än hinder, problemlösning är ett nyckelord. Teamwork värderas högt hos oss och därför önskar vi att du är en kommunikativ person som tycker om att samarbeta med andra.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Urval sker löpande, så tveka inte att söka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökningshandlingar skickas senast 30 november 2018 till martin.stensson@aptgroup.com

För frågor eller ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Stensson, telefon 010-471 39 26, martin.stensson@aptgroup.com 

Get in touch with AP&T