Hos AP&T deltar du i att skapa lösningar som hjälper våra kunder blomstra och gör världen lite bättre. Samtidigt öppnar du dörren till intressanta vägar som leder till både professionell och personlig utveckling.

Hos AP&T kan du växa både som individ och tillsammans. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda många olika spännande utvecklingsmöjligheter, antingen du vill bli bättre på ett specifikt område som du redan brinner för eller prova något helt nytt. Men vi är också tillräckligt små och informella för att alla ska känna sig delaktiga och engagerade i vad vi skapar tillsammans. Vi är både ett litet storföretag och ett stort småföretag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Workshop Manager kommer du att:

 • Leda, följa upp och utveckla produktionsverksamheten i Ulricehamn
 • Säkerställa att verksamheten arbetar så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål gällande engagemang, kvalitet och leveransprecision.
 • Under de närmaste åren kommer du att fokusera på förbättringsarbete i såväl produktions- och monteringsprocesser som att utveckla våra rutiner.

Du kommer att ha ansvar för 35 medarbetare, varav tre direktrapporterande gruppchefer. Placering är i Ulricehamn. Vidare rapporterar du till Head of Production och ingår i produktionsledningsgruppen.


Kvalifikationer

Vi ser att du har följande kvalifikationer:

 • Eftergymnasial teknisk utbildning
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet av produktion eller montering i industri
 • Erfarenhet av att arbeta med olika kvalitets- och förbättringsmetoder/verktyg
 • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
 • 3-5 års erfarenhet av att leda en grupp
 • Erfarenhet av arbete i en internationell verksamhet är meriterande
   

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer. Att coacha andra och bidra till dina medarbetares utveckling driver dig, tillsammans med att nå optimal kvalitet och effektivitet. Du har tidigare visat prov på ledarskap i förändring och är redo för en ny utmaning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder. 

Som anställd på AP&T erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension samt flexibel arbetstid.

Sista ansökningsdag är 17 februari. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer om AP&T på  www.aptgroup.com/company/about-apt

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Morgan Svensson, Head of Production, 010-471 38 90. 

Get in touch with AP&T